SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Aktiv Ungdom i Malmö
Om föreningen

Välkommen till Föreningen Aktiv Ungdom Malmö

Vi är Malmös största barn- och ungdomsföreningar med inriktning kultur. Dansskola med Barndans, Showdance, och Streetdance, HipHop,  Orientalisk dans, och mycket mer, med grupper från 4 års ålder och till vuxna. Musikalskola med sång och dans, från 6 år och uppåt. Teaterskola med teaterspel, dramaövningar och scenuppträdande m.m, med grupper för barn från 6 år och uppåt. Konst & Målarskola med teckning & målning, illustration med grupper från 6 år och uppåt. Dessutom workshops under året i dans, mode och design och mycket mera. Samt öppen verksamhet som är helt gratis.

 

Aktiv Ungdom Malmö har kulturaktiviteter som dans, teater, bild och skapande, m.m. för alla åldrar - barn, unga och vuxna.

Vi verkar för att ge alla en stimulerande och givande fritid, och en möjlighet att engagera sig i föreningslivet. 

 

I föreningen arbetar vi med små grupper, för att synliggöra alla deltagare, och för en kvalitativ och lärorik verksamhet. 

Vi tror på vikten av det sociala mötet, såväl mellan elever som ledare, och att ha en kul fritid.

Föreningen har en undervisningsform som bygger på säker och skadeförebyggande träning och med dansen, konsten, teatern, sången eller annan verksamhet som du deltar i som viktigast. 

Föreningen har som huvudsaklig inriktning att ge alla möjlighet att efter eget intresse uppleva tillfredsställelsen av konstnärlig verksamhet, dans och annan idrottslig verksamhet och på så sätt främjas barn och ungdoms fysiska och psykiska hälsa.

 

Föreningen styrs av en styrelse där alla är ideella. Vi är politiskt och religiöst obundna. Föreningen startade 1978 och är medlem i Förbundet Aktiv Ungdom som har cirka 20 000 medlemmar, över hela landet från norr till söder, med en mängd med aktiviteter för barn och ungdomar.

Om Aktiv Ungdom (hela Sverige)